Oferta e veçantë e kompanisë ajrore, kush birëson një nga kotelet përfiton udhëtim falas!

Një ofertë e veçantë nga një kompani ajrore në SHBA. Birësimi i një koteleje mund të sjellë bonusin shtesë të një udhëtimi falas me aeroplan.

“Frontier Airlines” ka ofruar kupona falas për njerëzit që adoptojnë një nga tre kotele të quajtura Spirit, Delta dhe Frontier nga Fondacioni i Kafshëve në Las Vegas.

Advertisement

Një përfaqësues i Frontier Airlines tha për CNN se adoptuesit që marrin në shtëpi Spirit ose Delta do të marrin dy kupona me vlerë 250 dollarë, për një total prej 500 dollarësh kupona .

Personi që adopton kotelen e quajtur Frontier do të marrë katër kupona me vlerë 250 dollarë, për një total prej 1,000 dollarë kupona.

Të gjithë kuponët janë të vlefshëm deri në fund të vitit 2023, thotë linja ajrore.

“Ne ishim të kënaqur që organizata e shpëtimit vendosi t’i emërtonte këto tre kotele të adhurueshme sipas linjave ajrore, përfshirë tonat. Nënvizimi i gjendjes së vështirë të kafshëve është i afërt dhe i dashur për ne ” tha Frontier në një deklaratë të dërguar me email për CNN.