Një mama “e tmerrshme” si Victoria Beckham… (Foto)

Victoria Beckham duket se është shumë herë më kërkuese se David në raport me fëmijët.

Pavarësisht motit të ftohtë dhe ngricave që kanë përfshirë Londrën këtë të enjte, ajo sërish i ka çuar në shkollë fëmijët e saj.

Advertisement

Dhe duket se një gjë e tillë i ka revoltuar fëmijët e Victorias, të cilët në Instagram kanë postuar një foto së bashku, ku shkruajnë: “Kur mami të detyron të shkosh në shkollë, edhe pse jashtë ka shumë borë. Fëmijët e tjerë nuk shkojnë në shkollë. Një mama e tmerrshme”.

Aktualisht ikona e modës ka marrë disa ditë pushim, për shkak se e ka të pamundur lëvizjen nga dëmtimet në këmbë gjatë pushimeve në mal.