Një arritje e madhe për Pink

Pink është emëruar artistja femër më e dëgjuar e Shekullit 21 në Mbretërinë e Bashkuar.

Lista është përpiluar nga kompania e licencimit të muzikës PPL duke u bazuar tek të dhënat e përdorimit të muzikës dhe transmetimit nga stacionet radio dhe kanalet televizive. Madonnau rendit e dyta pas një karriere katër dekadëshe. Në vendin e tretë është Katy Perry, albumi i tretë i së cilës (Teenage Dream) ishte një nga më të njohurit e viteve 2010. Rihanna dhe Lady Gaga janë përkatësisht në vendin e katërt dhe të pestë.

Advertisement