Capital T ka publikuar videon e tij më të re “Pernime”. Ky është singëlli i 7 me klip nga albumi “Slumdog Millionaire” i cili u publikua më 1 Mars. Është prodhuar nga Mixey, muzika është realizuar nga Granit Derguti dhe teksti nga vetë Capital T. Këngë të tjera të albumit përmendim: “Një Ëndërr” në bashkëpunim me Alban Skënderaj, “Good Life”, “Go Hard”, “Hapat e Mi” në bashkëpunim me Vedat Ademin , “Facedown” me 2po2 dhe Lyrical Son dhe “Ballin” me MC.Kresha.

Shikim të këndshëm.