NEW MUSIC |Yll Limani – “I kom kall”

Është publikuar projekti i shumëpritur i Yll Limanit.

Kënga quhet “I kom kall” dhe është e shoqëruar me videoklip. Muzikën e ka bërë vet artisti ndërkaq tekstin e ka shkruar Aida Baraku.

Advertisement

 

Burimi: Prive.al