NEW MUSIC | Chris Brown, Young Thug – “City Girls”

Chris Brown dhe Young Thug sapo kanë publikuar një video kinematografike për singëllin e tyre “City Girls”, marrë nga mixtape i tyre  i përbashkët “Slime & B”.

Chris Brown & Young Thug – City Girls Lyrics | Genius Lyrics

Advertisement

“City Girls” mban firmën e Jake Miosge, bashkëpunëtorit të ngushtë të Chirs Brown. Videoja është si një film me metrazh të shkurtër me ngjarje të vendosura në Hollywoodin e viteve ’40 dhe historia rrëfehet nga ylli i “A Bronx Tale”  Lillo Brancato Jr.

Ja tek e keni. Shijojeni!