NEW MUSIC: Capital T – “Kujtime”

Ky është projekti i paralajmëruar nga Capital T. Reperi vendosi që kënga të quhet “Kujtime” dhe për të ka realizuar edhe një videoklip interesant të realizuar nga Imagine. Kënga edhe kësaj radhe flet për një tradhti.

Kujtojmë që projekti i tij i fundit shumë i suksesshëm ishte “Filma”