NEW MUSIC | Capital T – “DRAMA” feat. Lil Lano, Trippie Boi, King Khalil, M.O.030

Ka qenë një fundjavë e mbushur plot me publikime të reja muzikore kjo që lamë pas. Shumë artistë kishin paralajmëruar apo publikuan surprizë për fansat e tyre singëllat e rinj. Kështu bëri edhe Capital T me “DRAMA” ku bashkëpunon me Lil Lano, Trippie Boi, King Khalil, M.O.030. Djemtë këndojnë në dy gjuhë shqip dhe gjermanisht. Për më tepër ja tek e keni, mjafton të klikoni 🙂