NEW MUSIC | Avril Lavigne feat. Nicki Minaj – “Dumb Blonde”

Zërat që qarkulluan disa ditë më parë janë të konfirmuara: dje është publikuar “Dumb Blonde”, bashkëpunimi i parë mes Avril Lavigne dhe Nicki Minaj! 

Avril në fakt kish paralajmëruar dhe një ditë më parë me një postim në Twitter

Ky singëll i paraprin daljes së albumit të ri (15 shkurt) të Avril Lavigne “Head Above Water”.