NEW MUSIC | Akon – “Te Quiero Amar” ft. Pitbull

Superyjet Akon dhe Pitbull janë bashkuar në këngën “TE QUIERO AMAR” (I WANT TO LOVE YOU). Kjo është një këngë tipike urban tropical reggaetón, shkruar nga Akon, me bashkëautor Pitbull, Maffio, Yulien Oviedo & Daniel Santa Cruz. Ky është një mesazh i fortë dashurie, lidhjeje të thellë dhe dëshirës për qenë me personin special të zemrës.

Videoja për  “Te quiero Amar” është xhiruar në Miami dhe përçon kulturën latine.

Advertisement