Mjekra e tij e kthyer në një ‘pemë festive’, burri hyn në librin e rekordeve Guinness!

Një burrë nga Idaho hyri në librin e rekordeve Guinness pasi zbukuroi mjekrën e tij me 710 zbukurime shumëngjyrëshe të Krishtlindjeve.

Joel Strasser nga Kuna vendosi më parë rekordin në vitin 2019, theu rekordin e tij në vitin 2020 dhe më pas e theu atë përsëri në 2021 me 686 gogla.

Advertisement

“Teknika ime ka evoluar dhe është bërë shumë më e specializuar gjatë viteve që kam thyer rekordin”, tha Strasser për Rekordet Botërore Guinness. “Në fillim i mbërtheja shumë më rastësisht dhe kjo është arsyeja pse numri i rekordeve të parë të mjekrës ishte kaq i ulët. Kam zbuluar se sekreti është të marrë kohën time dhe fokusohem vërtet në fijet individuale të flokëve të mjekrës”.