Luiza Gega: Shteti më harroi! Uniformën e bleva vetë!

Atletja shqiptare Luiza Gega ishte e ftuar këtë mëngjes në “Wake Up” ku foli për karrierën e saj, dhe jo vetëm.

Ajo u shpreh se shteti e ka harruar, paguhet vetëm 370 mijë lekë të vjetra dhe madje dhe uniformën e ka blerë vetë. Luiza thotë se ky ka qënë dimri më i vështirë për t’u stërvitur. Askush tha ajo këtë vit nga strukturat shtetërore nuk u kujtua të përcaktonte një fond për përgatitjen e saj.

Advertisement