Loredana do të bëhet sërish nënë! Kjo është pak por e sigurtë…

Loredana është gati të bëhet nënë sërish dhe këtë e ka treguar në intervistën e fundit me fansat. Një prej tyre e ka pyetur reperen nëse po mendon një fëmijë tjetër. “100%”, u përgjigj Loredana, e cila ka një vajzë me emrin Hana nga lidhja me reperin Mozzik. Dyshja prej kohësh nuk janë më bashkë edhe pse shpeshherë janë përfolur për ribashkim. Pavarësisht kësaj ata vazhdojnë të ruajnë një marrëdhënie shumë të mirë dhe mbështesin njëri-tjetrin.

Ndërkohë Loredana në një tjetër përgjigje ka treguar se është duke njohur dikë të ri.
“A po del në takime, nëse jo kur ishte takimi yt i fundit?”, i shkruan një fans. “Tani”, i përgjigjet Loredana.

Advertisement