“Lleshi”, Meta publikon 14 pyetjet josekrete për Ministrinë e Mbrojtjes

Me qëllim informimin e opinionit publik dhe në interes të transparencës, Presidenti i Republikës, Ilir Meta autorizoi sot bërjen publike të pyetjeve josekrete drejtuar Ministrisë së Mbrojtjes.

Pyetjet lidhen me propozimin për emërimin e Sandër Lleshaj ministër të Brendshëm të Republikës së Shqipërisë.

Presidenti thotë se i qëndron bindjes se nuk mund të ketë asnjë institucion funksional jashtë një Kushtetute funksionale.

Lexoni më poshtë:

Kërkesë drejtuar Ministrisë së Mbrojtjes për informacion shterues për pozitën e ushtarakut Sandër Lleshi (Lleshaj)

Gazeta Shqip