Kur i madhi, prezantohet “I Vogël”… LEDRI VULA

    “I vogël” e ka quajtur Ledri Vula, hitin e tij më të ri, të publikuar tashmë në YouTube.

    Nuk mund të ishte ndryshe në fakt, edhe këtë herë Ledri sërisht sjell risi në flow-n e tij, me vargje që rrjedhin si lumë 🙂

    Në një klip të kuruar si gjithmonë me shumë mjeshtri, Ledri përcjell fragmente nga fëmijë të Prishtinës në kohë të ndryshme, duke sjellë në një lloj mënyre edhe një urim për Kosovën dhe 10 vjetorin e saj të pavarësisë.

    Advertisement

    Po një gjë po ta themi Ledri… “I Vogël” nuk bëhesh dot më :p