Kosovë – “Vetëvendosja” kundër Kushtetueses

Gjesti i aktivistëve të “Vetëvendosjes” ka shprehur në këtë mënyrë mos njohjen e këtij autoriteti, duke e cilësuar atë si të imponuar. Me anë të një njoftimi, “Vetëvendosja” deklaron se “aksioni simbolik shpreh kundërshtimin ndaj Kushtetutës së imponuar të Kosovës dhe vendimeve antikombëtare të Gjykatës Kushtetuese”. Aktivistët e saj thanë se “Gjykata Kushtetuese është gjykata më e lartë e Planit Ahtisari”.

Advertisement