Kosovë – Ministri britanik për Evropën viziton vendin

Sipas raportimeve të mediave kosovare, Lidington do të nisë gjithashtu projektin për kthimin e banorëve serbë në Prizren, nismë e financuar nga ambasada britanike në Prishtinë. Kjo e fundit ka deklaruar përmes një komunikate për shtyp se, vizita e ministrit Lidington tregon interesin e Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin dhe për Kosovën në vecanti.

Advertisement