Kosovë – Lunacek paraqet propozim për përfshirjen e Kosovës në liberalizimin e vizave

Ajo është shprehur se, Kosovës i duhet bërë e qartë se ka perspektivë evropiane dhe se në këtë drejtim ajo do të ndihmohet nga PE. “Duhet të punojmë kundër izolimit të qytetarëve të Kosovës në procesin e liberalizimit të vizave. Kërkoj që dialogu mes BE-së dhe Kosovës për këtë cështje të nisë menjëherë”, ka pohuar Lunacek.

Advertisement