Kosovë – LDK fiton zgjedhjet në Istog

Procesi i votimit u përcoll nga 589 vëzhgues, ndërsa zgjedhjet në këtë komunë u mbajtën pas vdekjes së kryetarit Fadil Ferati. Kandidatët që garuan për të parin e komunës së Istogut ishin Shasivar Haxhijaj (PDK), Haki Rugova (LDK), Muhamet Shatri (AAK), Ismet Mulaj (AKR) dhe Rifat Osmani (LDD).

Advertisement