Kosovë – Fitzgerald, do përkrahim EULEX-in

Pas takimit me komandantin e KFOR-it, gjeneral Markus Bentler, admirali Fitzgerald theksoi se luftimi i krimit dhe korrupsionit është përgjegjësi e Eulex-it dhe policisë së Kosovës, por nëse kërkohet ndihma e KFOR-it, ajo nuk do të mungojë. Sipas RTK-së,komandanti i Forcave të Përbashkëta Aleate të Komandës në Napoli, admirali Mark Fitzgerald vlerësoi veprimet e fundit të EULEX-it janë në këtë drejtim.

Advertisement