Kosove – Feith, nevojiten reforma ne ekonomi

“Kosova duhet të reformojë ekonominë e saj dhe të privatizojë sektorin e energjisë”, tha përfaqësuesi i posaçëm i BE-së në Kosovë, Pieter Feith, duke folur në mbledhjen e Grupit Drejtues Ndërkombëtar, që u mbajt në Vjenë. “Ekonomisë ende i duhen reformat domethënëse”, tha Feith, që kryeson këtë Grup.