Kosovë – 15 persona kërkojnë azil

Kryesisht ata janë nga Autoriteti Kombëtar Palestinez, Somalia, Afganistani, Shqipëria dhe Serbia. Qëndrimi ilegal i shtetasve të huaj në Kosovë më shumë së 90 ditë dhe mos lajmërimi në Drejtorinë për Migrim dhe të Huaj merren masa dhe personat e tillë largohen nga Kosova. Drejtori i Drejtorisë për Migrim dhe të Huaj, Refki Morina theksoi se në 135 raste në këtë gjashtëmujor është dhënë urdhri për largim të shtetasve.

Advertisement