Korcë – Gjendet vajza 14 vjecare e zhdukur dy ditë më parë

Shuberta Xhambazi, lindur dhe banuese në qytetin e Korçës, dy ditë më parë ishte zhdukur pa lënë asnjë gjurmë. Nuk bëhen të ditura detaje të tjera nga gjetja e vajzës së zhdukur, se cilat kanë qenë motivet e saj të vërteta për largimin fshehurazi nga shtëpia, por gjithsesi, forcat e policisë bëjnë me dije se ajo është gjendur në gjendje të mirë dhe tani është pranë familjes.

Advertisement