Kjo është data “e duhur” për të dekoruar pemën e Krishtlindjes!

Nëntori është këtu dhe pak nga pak të gjithë ne ndjejmë nevojën për një magji Krishtlindjesh. Por kur e dekoroni pemën? Keni një ditë të veçantë për të apo sa herë që ju pëlqen?

E vërteta është se kur dekoroni është një çështje thjesht personale. Megjithatë, ne shohim se nga fillimi i nëntorit, deri në fillim të dhjetorit, janë datat më të mundshme për të zbritur pemën nga papafingo dhe për ta vendosur atë të dekoruar në dhomën tonë të ndenjjes.

Advertisement

Sidoqoftë, ekziston një datë kur, teorikisht, është dita kur dekorojmë pemën tonë.

Cila është ajo? Për arsye simbolike dhe fetare, festimet për periudhën më të bukur të vitit fillojnë 40 ditë para datës 25 dhjetor.

Sipas llogaritjeve, kjo ditë është 18 nëntori.

Mund të keni menduar se ka pasur një datë të përshtatshme vetëm për dekorim, padyshim që po flasim për 7 janarin, por më në fund ka një ditë të përshtatshme për procesin e këndshëm të dekorimit.

Në mendjen e të gjithëve ne, megjithatë, dita më e përshtatshme do të jetë gjithmonë ajo kur do të arrini të keni në shtëpi të gjithë personat me të cilët do të dëshironit të ndani këtë proces të veçantë.