Kinë – 10 të zhdukur nga tajfuni

Autoritetet vendase bënë të ditur se deri më tani rezultojnë të zhdukur 10 persona nga tajfuni që ka prekur Kinën. Ndërkohë që zona e cila rrezikohej të prekej nga “Marakot-i” u braktis nga banorët. Rreth 1 milionë banorë u evokuan nga zona pas parashikimeve të cilat treguan se tajfuni po i afrohej Kinës. Por sidoqoftë “Marakot-i” deri më tani ka rezultuar me 10 të zhdukur ndërsa lagjet janë përmbytur nga uji. Tajfuni sipas parashikuesve do të ishte me erëra të forta dhe reshje shiu.

Advertisement