Kërkesa e pazakontë që Beyonce ka në çdo koncert…

Beyoncé e fitoi akoma më shumë termin ‘diva‘ duke kërkuar që promovuesit e koncerteve të turneut të saj t’i ofrojnë asaj një artikull të çuditshëm. 41-vjeçarja, e cila është në turne me vajzën e saj Blue Ivy, ka kërkuar që ky artikull i çuditshëm t’i shtohet kompletit të saj të turneut dhe ekipi i saj duhet të sigurojë që ajo ta mbajë atë me vete në të gjitha koncertet, për t’u siguruar që ajo është e lumtur.

Megjithatë, kjo nevojë e veçantë është mjaft kërkuese pasi bëhet fjalë për… një ndenjëse tualeti!

Advertisement

Një burim i tha Sun: “Beyoncé është një artiste kaq elitare sa mund të kërkojë fjalë për fjalë çdo gjë. Ekipi i saj bën përpjekje të mëdha për të siguruar që ajo të ketë komoditetet e saj dhe një ndenjëse personale tualeti është një prej tyre.”

Shoqëruesit e saj të turneut i kanë parë të gjitha, kështu që nuk është gjë e madhe për ta, por u sjell një buzëqeshje njerëzve që ndodhin të kapin një paraqitje të shkurtër të kontejnerit të markës.

Beyoncé transporton sediljet e tualetit në një karrocë golfi të projektuar posaçërisht, e cila është e mbuluar me çarçafë të zinj për të mbrojtur kërkesën e saj të çuditshme kur udhëton në prapaskenë.

Epo kjo është kërkesë e Queen B, ndaj duhet zbatuar!