Ju kujtohet Willy Wonka? Filmi i famshëm do të rikthehet!

Warner Bros do të nxjerrë filmin “Wonka” në 17 mars të vitit 2023, pas filmit të suksesshëm “Charlie dhe Fabrika e Çokollatave”, i cili do të fokusohet në kohën kur arkitekti i ëmbëlsirave, Willy Wonka ishte më i ri, para se të kishte perandorinë e tij të ëmbëlsirave.

Filmi ka qenë në zhvillim e sipër për rreth katër vjet.

Advertisement

Skenari është thuajse gati, por filmi nuk do të nisë xhirimet deri sa Mbretëria e Bashkuar të mos jetë më në lockdown (bllokim ).

Mendohet që xhirimet do fillojnë në shtator, por nuk është vendosur ende.

Kush do ta zëvëndësojë “Johnny Depp” si Willy Wonka në filmin e ri?

Fillimisht, u tha se nuk ka asnjë emër, por pak ditë më vonë në internet po përmenden aktorët Timothee Chalamet dhe Tom Holland.

 Ju kujtohet Willy Wonka? Filmi i famshëm do të rikthehet!

TIMOTHEE CHALAMET
 Ju kujtohet Willy Wonka? Filmi i famshëm do të rikthehet!

TOM HOLLAND

Paramount në vitin 1971 publikoi filmin orgjinal “Willy Wonka & the Chocolate Factory”, me protagonist Gene Wilder në rolin kryesor, bazuar tek novelisti Roald Dahl.

 Ju kujtohet Willy Wonka? Filmi i famshëm do të rikthehet!

Në 2005-ë, Warner Bros shfaq versionin e filmit me protagonist Johnny Depp, film i cili grumbulloi rreth $475 milionë dollarë.

 Ju kujtohet Willy Wonka? Filmi i famshëm do të rikthehet!