Ja kush do të jetë Spiderman-i i ri

Pak ditë më parë njerzit patën munësinë të shikonin Spiderman-in e ri, në klipin prezantues të filmit “Capitain America:Civil War”.

Aktori që do të luajë njeriun merimangë këtë herë është  Tom Holland. Peter Parker i ri është vetëm 19 – vjeç por ai nuk është një emër i panjohur në kinematografi.

Ai është i njohur për interpretimin e tij në filma si “Wolf Hall” dhe “In the Heart of the Sea”. Filmi në të cilin Holland do të shfaqet në rolin e Spiderman do të dalë në kinema më 28 korrik të viti 2017.