Ja ku do e shohim Jul Dedën këtë sezon

Disa në programe të tjera, disa në fusha të reja kështu janë shpërndarë aktorët e “Klanifornia-s” pas mbylljes së saj këtë sezon të ri televiziv.

Ndonëse u përfol gjatë se do të bëhej pjesë e “Portokalli”, Jul Deda sikundër Albano do të vijë me një emision të tij.

Advertisement

Ai do ketë një program që quhet 99% dhe do transmetohet në ‘Syri Tv’ çdo të shtunë në 20:00.

Emisioni nis më 11 nëntor sikurse ka lajmëruar Juli në mediat sociale.