Izrael – Do të lejohen ndihmat në Gaza

Lajmin e bën të ditur gazeta “Daily Telegraph”, sipas së cilës, diplomacia izraelite dhe ajo britanike kanë në dorë një dokument që mund të nënshkruhet nëse të gjitha palët bien dakort. Sipas dokumentit, hetimi do drejtohet nga juristë izraelitë, diplomatë të huaj dhe vëzhgues ndërkombëtarë.

Advertisement