Ishulli që merr flakë

Tymi i dalë prej vullkanit Kilajau, në ishujt Hawai në Oqeanin Paqësor të krijon idenë e një zjarri në mes të ujit. Vullkani Kilajau është një nga më të vjetrit në botë (rreth 600 000 vjeçar) dhe kohët e fundit filloi të shpërthente në maj 2018. Fotografia mbresëlënëse është shkrepur nga fotografi i National Geographic, Leighton Lum. /Shqip/

Advertisement