Hiqni dorë nga këto ushqime dhe do të keni një bark të sheshtë gjatë gjithë ditës

Nëse shëndoshemi sado pak, apo ushqehemi jo mirë, fryrja e barkut ështëe para që na dikton se diçka nuk po shkon si duhet. Jo vetëm ushtrime dhe palestër por dhe ato çfarë hamë ndikojnë në një bark të sheshtë. Vera me të vërtetë është drejt fundit por një trup i mirë duhet në çdo kohë. Shmangni këto ushqime të mëposhtme për tu ndjerë mirë dhe në formë gjithë kohës:

1. Shmangni pijet alkolike

Advertisement

9470822-3x2-700x467

2. Mos përdorni pije me gaz
3. Mos përdorni çamçakëz
4. Kufizoni përdorimin e sheqerit dhe kripës së tepërt
5. Përshëndetuni përgjithmonë me ushqimet e skuqura e ato të shpejta që mudn të blini në fast-food

Fast-food-recipes-you-can-recreate-at-home

6. Harrojeni majonezën!
7. Ndahuni me patatet e skuqura
8. Jo më akullore
9. Bishtajorët, kryesisht fasulet e thjerrëzat shkaktojnë fryrje të përkohshme të barkut

Seamless texture with legumes

10. Mos u gënjeni nga produktet që kanë të shkruar “pa sheqer” në etiketë! Në shumicën e rasteve është e dhënë e rreme.

/Living/