Greqi – Sot protesta të gazetarëve dhe punëtorëve të transportit publik

Ky i fundit parashikon ulje të pagave të shërbyesve civilë, si edhe pensioneve. Mediat vendase bëjnë me dijeni se gazetarët grekë dhe punëtorët e transportit publik, sot po mbajnë protestë 24-orëshe. Kështu, në radion dhe televizionin grek nuk do të ketë program, ndërsa në Athinë nuk do të funksionojë transporti publik.

Advertisement