Greqi – Miratohet reforma e pensioneve

Qeveria socialiste përmbush kështu një kusht themelor të paketës së shpëtimit prej 110 miliardë eurosh të FMN-s dhe BE-së. Parlamenti grek pritet ta miratojë reformën ditën e martë. Sindikatat greke ndërkohë kanë bërë thirrje për një grevë 24-orëshe këtë ditë.

Advertisement