Greqi – Hartohet lista e objektivave te mundshem te organizatave terroriste

Sherbimet greke te sigurise kane hartuar nje liste te 82 objektivave te mundshem te organizatave terroriste. Mes me te rrezikuarve jane bankieret, gjyqtaret, funksionare te qeverise, nje eksponent i opozites dhe disa gazetare, mes te cileve kreu i Unionit te Gazetareve te Athines. Lajmi eshte konfirmuar indirekt nga qeveria.