Greqi – Gjermania do të ndihmojë pas përfundimit të negociatave

Deklarata është lëshuar nga zëvendës kancelari dhe ministri i Jashtëm gjerman, Guido Vesterëelle. “Gjermania, ka përsëritur ai, nuk do lëshojë një çek të bardhë për Greqinë. Athina duhet të bëjë detyrat e shtëpisë dhe ndihmat mund të përdoren vetëm si mjeti i fundit”.

Advertisement