Greqi – Bisedime shtesë për planin financiar

Kërkesa i është dërguar ministrave të Financave të vendeve anëtare dhe kreut të FMN-së, Domenik Shtraus Khan. Athina zyrtare ka deklaruar ndër të tjera se nuk do të kërkojë aktivizimin e kredive që janë të pezulluara.

Advertisement