Gaza – Vriten katër zhytës palestinezë

“Ishin veshur të gjithë si zhytës dhe ishin pajisur me armë luftarake”, njoftoi radio ushtarake izraelite. Ndërkohë të tjerë persona rezultojnë të zhdukur në det që prej incidentit të një jave më parë më flotën e anijeve të pacifistëve.

Advertisement