Gaza – Shembet tuneli, 4 të vdekur

Lajmi njoftohet nga agjencia palestineze e lajmeve Maan, sipas së cilët shembja në tunel është shkaktuar nga një shpërthim eksplozivi dhe dy prej viktimave kanë gjetur vdekjen si pasojë e helmimit prej shpërndarjes së tymit nën tokë. Ndërkohë që të lënduarit ndodhen jashtë rrezikut për jetën. Mendohet se dhjetra tunele përdoren prej palestinezëve për të kryer kontrabandë mallrash dhe armësh nga Egjipti për të shmangur bllokadën izraelite.

Advertisement