“Follow Me Around” i Radiohead, një Graal i Shenjtë për fansat

Pas më tepër se dy dekadash nga krijimi, Radiohead më në fund kanë lancuar një interpretim në studio të “Follow Me Around”, nga seti i ardhshëm Kid A Mnesia, një album i trefishtë (“Kid A”, “Amnesiac” dhe një disk bonus me titull “Kid Amnesiae”). Kjo është një këngë e shkruar gjatë periudhës së  “OK Computer”, por nuk u publikua kurrë. Videoja zyrtare e “Follow Me Around” ka si protagonist aktorin Guy Pearce dhe mund ta shihni më poshtë.

 

Advertisement