Fergie | L.A.LOVE (la la) ft. YG

Është një festë dashurie klipi i “L.A.LOVE (La La)”. Ky është singëlli i parë, pjesë e albumit solo të Fergie pas 8 vitesh mungesë. Albumi është planifikuar të publikohet në 2015-ën.

39 vjeçarja është më plot njerëz në një autobus shumëngjyrësh i cili shëtit nëpër rrugët e qytetit. Në aventurën për të pushtuar Los Angeles-in Fergie-t i bashkohen edhe miqtë e saj Chelsea Handler, Hilary Swank, DJ Mustard, Sevyn Streeter, Kelly Osbourne. Ja tek e keni videon e festës. Shikim dhe kërcim të këndshëm!