Egjipt – Vendoset ligji anti-duhan

Lajmin e bëjnë të ditur mediat lokale, sipas të cilave ligji ka nisur të zbatohet fillimisht në Aleksandri dhe më pas do të shtrihet në të gjithë vendin. Sipas të dhënave statistikore, egjiptianët tymosin cdo vit rreth 19 miliardë cigare.

Advertisement