E dëgjuat bashkëpunimin e Geasy, Majk dhe Xhensila?

Bashkëpunimi shumë i përfolur i Getoar Selimin, Majki dhe Xhensila është publikuar. Kënga titullohet “Mëkati jem” dhe është shoqëruar me videoklip siç e do rasti. Xhensila sikundër kishim parë dhe në fotot e publikuara më herët shfaqet me një look special alla “Rihanna”.

Pasi ta keni dëgjuar më poshtë na thoni se si ju duket 🙂

Advertisement