Bruksel – Përfundon pa deklarata takimi Gruevski-Papandreu

Siç ishte paralajmëruar më parë, dy kryeministrat biseduan për cështjen e emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë. Takimi ka zgjatur rreth 40 minuta dhe pas përfundimit të tij dy kryeministrat nuk dhanë deklarata për mediat. Ky është takimi i tretë për një periudhë të shkurtë midis dy kryeministrave. Paraprakisht, Gruevski dhe Papandreu u takuan në Vinenë, Greqi dhe në Bruksel.

Advertisement