Bruksel – Miratohet rezoluta për integrimin e Shqipërisë

Sipas burimeve nga Parlamenti Evropian, rezoluta në fjalë rikonfirmon liberalizimin e vizave në vitin 2010 për shqiptarët dhe është miratuar me 59 vota pro, duke patur vetëm 1 votë kundër. Rezoluta është hartuar nga raportuesi për Shqipërinë dhe Ballkanin në Parlamentin Evropian Nikoalos Chountis, ndërsa janë propozuar edhe 114 amendamente.

Advertisement