Brazil – 42 të vdekur nga përmbytjet

Deri sot në dy shtetet veri-lindore të vendit janë shkaktuar 42 të vdekur dhe mbi 115 mijë të shpërngulur. Viktimat u regjistruan në shtetin e Pernambukos, 13, e mbi 22 mijë të evakuuar dhe Alagoas 29 persona humbën jetën dhe 75 mijë të tjerë jetojnë në qiell të hapur. Autoritetit i druhen një përkeqësimi të bilancit, teksa mbi 600 persona janë raportuar të zhdukur.

Advertisement