“Bisha”, dueti i Capital T dhe Vig Poppa gati për publikim!

Capital T para pak dite lansoi listën e plotë të albumit “Skulpturë”.

Ku kënga e parë e publikuar nga pjesa e dytë ishte Braziliane, por që nuk do të vonoj shumë tjetra.

Trimi ka njoftuar se po xhiron klipin e ri e në përshkrim ka shkruar: “Mami, unë jom bisha. Në proces”.

Ky postim asocion me këngën “Bisha” që është në duet me VigPoppa.