Berat – Milo, jemi krijuar për tu ardhur në ndihmë shqiptarëve

“Ne jemi krijuar për tu ardhur në ndihmë shqiptarëve me alternativën tonë, sigurisht jo vetëm por me partnerët tanë. Ne nuk përjashtojmë asnjë, të gjithë janë të nevojshëm dhe të domosdoshëm për të qeverisur sëbashku”, theksoi Milo.