Berat – Arrestohet i shpalluri në kërkim për vjedhje

I ndaluari quhet Kastriot Lika, 37-vjeç, lindur dhe banues në qytetin e Beratit. Ai është shpallur në kërkim në datën 04.12.2009, pasi më datë 09.03.2007 ka vjedhur një magazinë, pronë e shoqërisë “Almed” në qytetin e Durrësit.

Advertisement