BENNY BLANCO, MARSHMELLO & VANCE JOY bashkojnë forcat për “YOU”

Super producentët me famë botërore Benny Blanco dhe Marshmello kanë vendosur të bashkojnë forcat dhe të bëjnë një këngë me të gjithë elemnetët e duhur për t’u bërë hit. Titullohet “YOU” dhe e këndon artisti australian Vance Joy. Për të shoqëruar publikimin e single-it është realizuar edhe një videoklip me regji të William Child. Çfarë po prisni ende, shiheni më poshtë!

 

Advertisement